top of page

Over mij

Marjolijn Pijls | Tekstschrijver Den Haag

Foto marjolijn_edited.jpg

Wil je weten waarom je een copywriter moet inschakelen? Lees meer in mijn blog.

Enthousiast, creatief, betrokken en een kritische blik: dat is wat mij typeert. Elk product is anders en elke klant is anders. Ik vind het een uitdaging om door te vragen, out-of-the-box te denken en een verrassend resultaat neer te zetten. Een verhaal vertellen: dat is waar het om gaat.

De kracht van woorden

Wat de doelgroep ook is: de kracht van geschreven woorden is enorm sterk. Eén enkel woord toevoegen in een tekst kan een wereld van verschil maken in de boodschap die je wilt overbrengen. De combinatie en volgorde van woorden geeft kleur aan de tekst. En dat is waar Woordkleur voor staat. 

Mijn kracht ligt in het vertalen van complexe informatie naar een heldere en duidelijke boodschap. Zijn de USP's van de organisatie echt uniek? Sluit de kernboodschap wel aan bij de doelgroep? En wat is het uiteindelijke doel van je tekst? Zo is een whitepaper geschikt om leads te genereren, een nieuwsbrief om klanten te behouden en een advertorial kan helpen om de naamsbekendheid te vergroten. Wat het doel ook is: elke tekst verdient de grootst mogelijke aandacht. 

Betrokken, creatief en ervaring

De afgelopen jaren heb ik diverse marketing- en communicatiefuncties vervuld binnen verschillende sectoren. Ik heb leiding gegeven en ik heb in uitvoerende functies gewerkt. In alle functies kwam één aspect telkens terug: mijn passie voor communicatie en schrijven. Als tekstschrijver vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij mijn klant.

Jouw tekstschrijver in Den Haag

Ben je dus op zoek naar een tekstschrijver of copywriter? Ben je op zoek naar iemand die jouw tekst kan corrigeren of zoek je juist iemand die een extra lay-out controle uitvoert? Ik help je graag! Neem voor meer informatie contact op of vraag direct een offerte aan.

bottom of page